Musikaffär med showroom i Farsta C

P1030308

I maj öppnar företaget Sodertorn Music AB försäljning av musikinstrument, högtalare och LED-belysning. Tanken är att hålla ett mindre sortiment med nyttiga priser och att musiker och kunder ska kunna beställa önskvärda produkter enklare. Sodertorn Music AB levererar flera unika och världsledande märken.

Öppningserbjudande

Sodertorn Music erbjuder alla som köper en gitarr eller högtalare under april maj månad att bli VIP kund. VIP-kunder blir avtalskunder och erhåller en särskild prislista på utvalda produkter. Fördelar med att bli VIP-kund är långsiktig samverkan samt att VIP har bästa möjliga pris.

Studio i södra Stockholm

För alla som önskar spela in sin musik har Sodertorn Music även en bekväm, fullt utrustad studio. Intresserade bokar och hämtar information om priser i butiken I Farsta C för att sen gå in I studion.

Välkomna till allt inom musik & kultur

Härmed inbjudes ni att vara med och utveckla det svenska musikundret. Sodertorn Music erbjuder unika gitarrer, bra keyboards, strängar, trumstockar, kablar samt hållbar LED- belysning för scen- och allmän miljö.
Sodertorn Music erbjuder även hållbara t-shirts med kvalitetstryck, vilket innebär att kunder kan beställa sin unika t-shirt med sin idol.

BUTIKEN & SHOWROOM LIGGER 80 M FRÅN T-BANA FARSTA C, ADRESS MUNKFORSPLAN 53.
VILL DU VETA MER? Ring oss på 073 621 05 73

Dela på facebook
Facebook
Dela på google
Google+
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på pinterest
Pinterest